Terug

Volg Vandaag Inside

Aad300 weet het zeker: 'AZ wordt kampioen'

Aad300 weet het zeker: 'AZ wordt kampioen'

3 mrt 2020, 12:45

Aad de Mos blikt in een interview met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad vooruit op het resterende deel van dit eredivisieseizoen. De Mos is onder de indruk van het spel van AZ en doet, zoals vaker, een van zijn befaamde voorspellingen.

Qua eenheid en structuur binnen AZ zit het goed volgens de Haagse oud-trainer. 'Ik zeg dat AZ doorpakt. De eenheid, het voetbal en de trainer is er bij AZ. Ook heb ik heel veel vertrouwen in Huiberts en Eenhoorn', vertelt De Mos.

'Az heeft ook geleerd van vorige wedstrijden', gaat De Mos verder met zijn betoog. 'Ik zag tegen Ajax een vleugje Getafe en een vleugje LASK. AZ eindigt bovenaan gevolgd door achtereenvolgens Ajax, Feyenoord en PSV.'

VIDEO - 'Vreemd dat Aad de Mos niet genoemd wordt als interim bij ADO'

'Vreemd dat Aad de Mos niet genoemd wordt als interim bij ADO'
2:04
'Vreemd dat Aad de Mos niet genoemd wordt als interim bij ADO'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.