Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos voorspelt uitschakeling PSV: 'Benfica is een sluwe ploeg'

Aad de Mos voorspelt uitschakeling PSV: 'Benfica is een sluwe ploeg'

23 aug 2021, 15:50

Aad de Mos denkt niet dat PSV de groepsfase van de Champions League zal bereiken, vooral vanwege de 2-1 nederlaag in Lissabon vorige week. Dat vertelt hij in een interview met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren moeten dinsdag zien af te rekenen met Benfica voor toegang tot het prestigieuze toernooi.

'Je komt naar buiten met 2-1 achter en dan moet je iets goed maken. Je zal er 2 moeten maken voor directe plaatsing. Mijn gevoel is, dat het wel eens naar penalty's kan gaan', aldus Aad300. De geboren Hagenees ziet daarin een belangrijke rol weggelegd voor doelman Joël Drommel. 'Deze wedstrijd wordt een belangrijke testcase voor Drommel. Hij moet wel punten pakken nu en wellicht kan hij de held worden met strafschoppen.'

Vervolgens gaat de oud-trainer ook nog in op de rol van Bruma tegen Benfica. 'Hij is goed op dreef, gevaarlijk, moeilijk uit te rekenen voor de tegenstander, kan van links naar rechts', somt Aad op. De reden voor deze wederopstanding van Bruma zit in het wegvallen van de druk volgens de 74-jarige analist. 'Hij was al weggegooid geld, had men gezegd. Dan maakt hij de winnende goal tegen Midtjylland, komt hij in een flow terecht en krijgt hij erkenning van medespelers en pers.'

Tot slot wordt er om Aads voorspelling gevraagd. 'Als het om geld zou gaan, dan kies ik toch voor Benfica. Het is een sluwe ploeg met een ervaren coach. Ik denk dat het een 'narrow escape' wordt voor Benfica'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.