Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos snapte niks van PSV-opstelling: 'Dit was echt roulette'

Aad de Mos snapte niks van PSV-opstelling: 'Dit was echt roulette'

22 feb 2021, 16:42

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Aad de Mos aangegeven niks te begrijpen van de opstelling van PSV gisteren tegen Vitesse.

PSV-trainer Roger Schmidt hield Max, Götze en Malen op de bank en speelde met een andere basiself dan de afgelopen weken. Het leidde in de eerste helft tot een achterstand. Pas in de tweede helft, met het inbrengen van Malen, wist PSV de wedstrijd om te buigen en er uiteindelijk met de winst vandoor te gaan.

‘Ik werd in apps met supporters van PSV en vrienden benaderd en ik moest sorry zeggen, omdat ik het nu ook niet meer begreep. Toen ging ik zitten puzzelen hoe veel verdediger en hoe veel middenvelders het zouden zijn en het kon niet anders dan vijf man achterop zijn’, zo vertelt De Mos. ‘Dit was echt roulette. De messen waren al geslepen in de praatprogramma’s en hij maakt aparte keuzes. Wij begrijpen het niet en misschien doen we dat volgend jaar wel, maar op korte termijn werken is ook belangrijk. Ik weet niet of hij die tijd gaat krijgen.’

Schmidt: 'Met onze normale basiself hadden we vandaag zeker niet gewonnen'

'Met onze normale basiself hadden we vandaag zeker niet gewon...
1:41
'Met onze normale basiself hadden we vandaag zeker niet gewon...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.