Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos: 'Pardew heeft een toverstaf nodig om ADO in de Eredivisie te houden'

Aad de Mos: 'Pardew heeft een toverstaf nodig om ADO in de Eredivisie te houden'

7 jan 2020, 21:41

Aad de Mos ziet het somber in voor zijn cluppie ADO Den Haag. Volgens de Hagenaar heeft de nieuwe Engelse trainer Alan Pardew een toverstaf nodig om ADO te behoeden van degradatie.

"Pardew heeft ervaring met dit soort situaties en wist een aantal keer in Engeland clubs in de problemen uit het slop te trekken, al was dat de laatste keer bij West Bromwich niet het geval", zegt De Mos in gesprek met Omroep Brabant.

Volgens De Mos heeft Pardew een toverstaf nodig om hetzelfde kunstje te flikken bij ADO. "Als Alan Pardew ADO in de Eredivisie houdt, neem ik m'n petje heel diep af voor hem. Ik maak me echt zorgen. ADO speelt het slechtste voetbal van alle eredivisieploegen. Directe concurrenten VVV Venlo en RKC laten beter spel zien, net als Fortuna Sittard en Emmen", concludeert de oud-trainer.

__Wim geniet van analyse Aad de Mos __

Wim geniet van analyse Aad de Mos
3:26
Wim geniet van analyse Aad de Mos

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.