Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos komt terug op uitspraak: blijft tóch legendarische voorspellingen doen

Aad de Mos komt terug op uitspraak: blijft tóch legendarische voorspellingen doen

14 nov 2022, 14:50

Aad de Mos kondigde vorige week zijn voorspel-pensioen aan, maar komt zeven dagen later terug op zijn besluit. Zijn fans die in zak en as zaten, kunnen tóch opgelucht ademhalen, want Aad300 - zoals de oud trainer op Instagram heet - blijft namelijk wél voetbalwedstrijden voorspellen.

Dat vertelde de analist in Elfrink & De Mos, een videoitem van het Eindhovens Dagblad. Een week eerder onthulde hij: "Ik doe geen voorspelling meer. In 2023 wil ik afscheid nemen van deze voorspellingen". Het zou het einde van een tijdperk betekenen waarin Aad geregeld maar voor de helft in beeld was en soms zijn video per ongeluk stopte voordat hij een voorspelling had gedaan.

Zover komt het dus niét. Alhoewel, Aad liet zijn fans ook maandag weer schrikken toen hem werd gevraagd naar een voorspelling voor de landskampioen. "Ik durf niets meer te voorspellen...", antwoorde Aad. PSV-watcher Rik Elfrink is zichtbaar geshockeerd: "Aad die niet meer durft te voorspellen? Hier gebeurt iets heel geks!"

"Je hebt het zelf al aangehaald... Met die dagkoersen... Het is allemaal zo labiel: als je denkt dat ze het lek boven hebben, dan krijgen ze weer een tik op de neus", legt Aad300 uit. Aan het einde van de aflevering stelt hij zijn fans echter gerust. "Voorspellen, dat blijven we doen. Maar het is bijna niet te doen!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.