Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos is overtuigd: 'Hij wordt een kopie van Noa Lang'

Aad de Mos is overtuigd: 'Hij wordt een kopie van Noa Lang'

18 aug 2021, 16:58

FC Bayern München-aanvaller Joshua Zirkzee speelt dit seizoen op huurbasis bij RSC Anderlecht. Aad de Mos is onder de indruk van Zirkzee, die afgelopen weekend zijn eerste twee doelpunten in de Belgische competitie wist te weten tegen Cercle Brugge.

'Zirkzee wordt bij Anderlecht een kopie van Noa Lang bij Club Brugge', stelt Aad de Mos in gesprek met Het Laatste Nieuws. Noa Lang maakte in zijn eerste seizoen bij Brugge zeventien goals in 38 wedstrijden. Lang wordt al langere tijd in verband gebracht met Leeds United.

In Nederland had men de nodige kritiek op Zirkzee. Analisten zagen de 20-jarige aanvaller liever terugkeren voor een seizoen naar Nederland. 'Laat ze in Nederland maar praten. Ik had een goed gesprek met Vincent Kompany, naar wie ik opkeek, en ik was verkocht', legde Zirkzee uit in gesprek met Het Nieuwsblad. Zirkzee neemt het donderdag met Anderlecht op tegen Vitesse in de play-offs van de Conference League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.