Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos: 'Hij is een beetje de Van Hanegem van PSV'

Aad de Mos: 'Hij is een beetje de Van Hanegem van PSV'

3 okt 2022, 17:42

Aad de Mos is groot fan van PSV-middenvelder Erick Gutiérrez, zo vertelt hij in Elfrink & De Mos van het Eindhovens Dagblad. De Mos zou de Mexicaan "altijd opstellen" bij de Eindhovenaren.

"Gutiérrez is een trainer op het veld. Spelers die in de problemen zijn, worden geholpen door hem. Ze geven hem de bal en hij heeft oplossingen. Hij is een beetje de Van Hanegem van PSV, maar dat wordt onderschat", aldus de oud-trainer van onder meer PSV en Vitesse, die aangeeft dat Roger Schmidt vorig seizoen ook pas zijn ideale elftal vond toen hij Gutiérrez opstelde.

"Met hem krijg je wat meer voetbal van achteruit. Ook krijgt de verdediging wat meer vertrouwen en evenwicht. Ik denk dat dat noodzakelijk is", concludeert De Mos. De Mexicaan is dit seizoen nog geen vaste basisspeler onder Ruud van Nistelrooij. Zo startte Gutiérrez alleen tegen FC Emmen en RKC Waalwijk in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.