Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos geeft Ajax transferadvies: 'Voor veertig miljoen direct weg doen'

Aad de Mos geeft Ajax transferadvies: 'Voor veertig miljoen direct weg doen'

29 dec 2022, 00:00

Edson Álvarez staat nog altijd in de belangstelling van Chelsea. Dat meldt CBS Sports. Naar verluidt hebben de Londenaren ruim 40 miljoen euro over voor de Ajacied. Een bod wat Aad de Mos absoluut niet zou afwijzen.

"Als je je ogen de kost hebt gegeven hoef je daar geen tekening in te maken", zegt Aad in de podcast het Twee Viertje. "Voor veertig miljoen direct weg doen, dan zullen ze alleen die scouting op orde moeten hebben om direct een andere te halen. Als wij met z’n tweeën een week gaan kan ik je beloven dat we zeker een goede halen, dat heb ik in het verleden al een keer bewezen", aldus de analist.

Vanwege de langdurige absentie van N'golo Kanté zijn 'The Blues' op zoek naar een nieuwe stofzuiger op het Londense middenveld. Álvarez was in september al dicht bij een overstap naar Londen, maar Ajax stak toen een stokje voor de transfer, omdat de Amsterdammers geen tijd meer hadden om een vervanger aan te trekken. Dit zorgde voor woede bij de Mexicaan, die een tijdje weigerde te trainen in Amsterdam. Álvarez heeft nog een contract tot medio 2025 bij Ajax.

René van der Gijp gaf afgelopen zomer bij Vandaag Inside aan dat hij het onbegrijpelijk vindt dat Ajax de transfer van Álvarez heeft tegengehouden. Bekijk het fragment hieronder.

René neemt het op voor Álvarez: 'Dit kan je zo'n jongen niet aandoen'
2:34
René neemt het op voor Álvarez: 'Dit kan je zo'n jongen niet aandoen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.