Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos fileert Wijndal na grootspraak: 'Hij is niet goed in zijn bovenkamer'

Aad de Mos fileert Wijndal na grootspraak: 'Hij is niet goed in zijn bovenkamer'

1 mrt 2023, 00:00

Aad de Mos heeft zich in de podcast Twee Viertje met Aad hard uitgesproken over Owen Wijndal. De linksback van Ajax deed afgelopen week de nodige wenkbrauwen fronzen met zijn grootspraak over de 'linkerkant' van de Amsterdammers.

"Dat was al bij AZ", begint De Mos over Wijndal. "Die jongen kan totaal niet verdedigen. Hij heeft geen gevoel voor de binnenkant. Hij kan niet koppen. De jongen heeft een speler voor zich nodig die hem in stelling kan brengen, omdat hij dat zelf niet kan. bij AZ heeft Karlsson hem groot gemaakt."

Tot slot concludeert de analist dat Wijndal ongeschikt is voor Ajax. "En als je daar niet doorheen kan kijken, dan ben je zelf zo blind, dat je zo’n jongen ook nog gaat selecteren voor het Nederlands elftal. En als je dan ook nog concludeert dat hij het met zijn benen en zijn lichaam niet kan en dat zijn bovenkamer niet goed is, dan weet je dat je ongeschikt bent voor Ajax", aldus Aad300.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.