Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos doet Boskampje: 'Sensini, Geertruda en Fernandez (Texeira)'

Aad de Mos doet Boskampje: 'Sensini, Geertruda en Fernandez (Texeira)'

11 okt 2020, 13:35

Twitterkoning Aad de Mos, beter bekend als Aad300, was zondagmorgen te gast bij de online talkshow van Voetbal International, gepresenteerd door Kees Jansma. Daar besprak Aad onder andere de situatie bij Feyenoord, maar het benoemen van de spelers ging niet helemaal van een leien dakje…

Aad de Mos heeft duidelijk vaak naar Veronica Inside gekeken, waarin Jan Boskamp zich ook nog weleens wil verspreken. Zo noemde Jan Chelsea-trainer Lampard in het verleden 'Lam Paard', sprak hij de naam van oud-Roda JC-speler Fledderus uit als 'Fluddurus', had hij een Franse tongval bij het benoemen van Higuaín ('Hugwèn') en wordt Lukaku steevast 'Lakoeke' genoemd.

Aad blijkt geïnspireerd te zijn door Jan Boskamp, want hij heeft duidelijk moeite met de namen van verschillende spelers uit de selectie van Feyenoord. Zo wordt de Argentijnse verdediger Senesi 'Sensini' genoemd, spreekt Aad Geertruida uit als 'Geertruda' en blijkt aanwinst Texeira ineens een hele nieuwe naam te hebben: 'Fernandez.'

Dat levert bij de online talkshow van Voetbal International de volgende hilarische anekdote op: 'Dick doet het gewoon goed. Je ziet dat Sensini, Botteghin, als hij niet geblesseerd is, en Geertruda niet het vermogen hebben om veertig meter in hun rug los te laten. Hij zal tevreden zijn met die Fernandez, dat geeft hem een extra mogelijkheid op het middenveld. En Linssen, dat viel ook goed mee.'

Presentator Kees Jansma vraagt zich vervolgens hardop af wie Aad met Fernandez bedoelt. 'Die jongen uit Potugal?' zegt Aad, waarop Jansma hem verbetert: 'Texeira.' 'Texeira ja,' antwoordt Aad vanzelfsprekend. Bekijk de legendarische beelden hieronder.

Kort geleden ging René nog stuk om een verspreking van Jan Boskamp. Hij sprak het woord 'quarantaine' uit als 'kwarranten', waarna René zijn lach niet kon inhouden. Bekijk het in de beelden hieronder!

René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp: 'Kwarranten'
2:03
René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp: 'Kwarranten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.