Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos: 'Ajax wordt vierde'

Aad de Mos: 'Ajax wordt vierde'

3 apr 2023, 15:38

Aad de Mos denkt dat Ajax dit seizoen op de vierde plek zal eindigen. Volgens de oud-trainer gaat de strijd om de tweede plaats tussen AZ en PSV, zo vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

De oud-trainer verwacht niet dat Ajax op 23 april in Eindhoven een overwinning zal behalen. "Ik denk dat PSV die dag gaat winnen, maar de laatste wedstrijd is natuurlijk in Alkmaar. Als ze de lijn van de wedstrijd tegen NEC doortrekken, worden ze tweede."

De Mos vindt het vooral zonde dat de Eindhovenaren veel punten hebben verspeeld tegen clubs in het rechterrijtje. "Dat heeft ook te maken met gezapigheid. PSV-trainer Ruud van Nistelrooij is nu voor het eerst uit zijn slof geschoten en dat had hij veel meer moeten doen. Nu hebben ze in de beleidsbepalers een gemeenschappelijke vijand."

De Mos denkt dat Ajax niet in de top 3 zal eindigen: "Ajax wordt vierde. Grote wedstrijden verliezen ze sowieso en in kleine wedstrijden gaat het nu ook mis. PSV gaat naar de voorronde van de Champions League, Europa League is voor AZ en Ajax gaat naar de Conference League", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.