Terug

Volg Vandaag Inside

AA Gent via strafschoppen naar bekerfinale

AA Gent via strafschoppen naar bekerfinale

31 jan 2019, 00:43

OOSTENDE (ANP) - AA Gent heeft de finale bereikt van de strijd om de beker van België. De formatie van trainer Jess Thorup versloeg KV Oostende na strafschoppen, 4-3.

Het eerste duel was in 2-2 geëindigd. Dezelfde stand stond in Oostende na 90 minuten op het scorebord.

Na iets meer dan een half uur leidde de thuisclub al met 2-0. Tom De Sutter en Fashion Sakala scoorden. Vlak voor tijd maakte Alexander Sørloth de 2-1, in blessuretijd dwong Roman Bezus de verlenging af.

Richairo Zivkovic speelde in de basis bij Oostende. Hij werd in de 88e minuut gewisseld.

KV Mechelen, uitkomend op het tweede niveau, plaatste zich eerder al voor de eindstrijd. De finale wordt op 1 mei in Brussel gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.