Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Getafe motiveerde spelers met uitspraken Frenkie de Jong

Trainer Getafe motiveerde spelers met uitspraken Frenkie de Jong

28 feb 2020, 18:52

Trainer Bordalas van Getafe heeft slim gebruik gemaakt van de uitspraken die ex-Ajacied Frenkie de Jong deed over de Spaanse club. Dat opvallende nieuws maakte Marca vandaag bekend.

Bordalas had meegekregen dat Frenkie de Jong zich negatief uitliet over de heenwedstrijd tussen Getafe en Ajax. 'Ik vond het echt irritant om naar te kijken. Getafe speelt niet echt om het publiek te vermaken, zal ik maar zeggen. Dus dan zit je wel gefrustreerd thuis', meldde de Jong aan de NOS.

Volgens Marca had de oefenmeester van Getafe de uitspraken van de Barcelona-middenvelder opgehangen in de kleedkamer als motivatie voor de spelers voorafgaand aan het Europa League-duel van gisteravond.

VIDEO - Johan stellig: 'Ajax wint van Getafe, elftal van niks'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.