Terug

Volg Vandaag Inside

Amateurclub onthult Johan Derksen dug-out

Amateurclub onthult Johan Derksen dug-out

20 dec 2019, 12:26

Afgelopen jaar speelde Johan in de Toto voor nieuwe dug-outs bij amateurvereniging VV Veenhuizen. Uiteindelijk voorspelde Johan 2940,10 euro bij elkaar voor de club uit Drenthe en deze week was het moment daar dat de dug-outs onthuld werden op de club.

En wat blijkt.. VV Veenhuizen is nu een Johan Derksen dug-out rijker! De club heeft er namelijk voor gekozen om Johan te eren voor zijn 'goede lucratieve' Toto-voorspellingen aan tafel bij Veronica Inside, door een dug-out te vernoemen naar onze analist!

© VV Veenhuizen

© VV Veenhuizen

Klik hier voor alle foto's

Johan wint €2940,10 voor VV Veenhuizen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.