Terug

Volg Vandaag Inside

9-jarige NEC-fan stuurt boze brief naar KNVB: 'Door deze beslissing kan ik niet mee met papa'

9-jarige NEC-fan stuurt boze brief naar KNVB: 'Door deze beslissing kan ik niet mee met papa'

16 aug 2022, 19:45

De competitiewedstrijd van AZ tegen NEC in de Eredivisie is verplaatst van zondag 21 augustus naar donderdag 1 september om 21:00 uur en daar zijn de supporters van NEC niet blij mee, waaronder de 9-jarige Yannieck.

De KNVB wil de club uit Alkmaar de gelegenheid geven om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het beslissende duel met het Portugese Gil Vincente op 25 augustus in de play-offs voor een plaats in de groepsfase van de Conference League. 600 supporters van NEC hadden hun kaartje al binnen voor de uitwedstrijd tegen AZ. De jonge NEC-fan (9) Yannieck heeft door de verplaatsing een groot probleem en besloot een boze brief te sturen naar de KNVB.

"Ik ben Yannieck, negen jaar en ik kom uit Nijmegen. Ik ben heel erg fan van NEC", begint Yannieck in zijn brief. "Aanstaande zondag was de wedstrijd AZ-NEC. Ik heb een kaartje gekocht maar toen kreeg ik te horen dat de wedstrijd was verplaatst naar donderdag 1 september om 21:00. En ik mag niet meer mee omdat het te laat is. Ik ben heel erg teleurgesteld."

De club uit Nijmegen laat op de website weten niet blij te zijn met de situatie en zal alle supporters financieel compenseren die door de nieuwe datum van het uitduel tegen AZ er niet meer heen kunnen. "De inhaalwedstrijd is voor mij veel te laat op de avond", reageert Yannieck in gesprek met De Gelderlander. "Zo kort van tevoren de wedstrijd verplaatsen kun je niet maken naar alle supporters."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.