Terug

Volg Vandaag Inside

750e goal voor Cristiano Ronaldo

750e goal voor Cristiano Ronaldo

3 dec 2020, 10:32

Juventus, al zeker van kwalificatie, gaat in groep G van de Champions League stug door met winnen.

Juventus versloeg op eigen veld Dinamo Kiev met 3-0. Cristiano Ronaldo bracht de tweede treffer op zijn naam. Dat was zijn 750e doelpunt als senior, zowel bij een club als voor Portugal.

In Turijn kwam het eerste doelpunt op naam van Federico Chiesa. Na de jubileumtreffer van Ronaldo, een simpele intikker, trof ook Alvaro Morata doel.

De wedstrijd in Italië stond onder leiding van Stéphanie Frappart. De 36-jarige Française is de eerste vrouwelijke arbiter in de Champions League voor mannen. Ze kwam tijdens de wedstrijd niet in de problemen, deelde drie gele kaarten uit en negeerde een felle claim bij Dinamo Kiev op een strafschop in de eerste helft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.