Terug

Volg Vandaag Inside

5 fantastische kandidaten als bondscoach van Oranje

5 fantastische kandidaten als bondscoach van Oranje

10 sep 2020, 13:42

Wie is de geschikte kandidaat om ons Europees kampioen te maken?

1. Jan Boskamp

Jan was zelf ooit Oranje-international en bouwde daarna een schat aan ervaring op als trainer. We hoeven niet bang te zijn dat we onvoorbereid aan de wedstrijd beginnen, want Jan kijkt álles! Als we de tegenstander angst willen aanjagen, dan is Jan Boskamp de perfecte kandidaat als bondscoach. Heel Europa kan zijn borst natmaken, want Jan heeft in Veronica Inside bewezen rake klappen te kunnen uitdelen. Als klap op de vuurpijl worden alle internationals anders uitgesproken óf gewoon Joeri genoemd, waardoor de tegenstanders nooit zullen begrijpen wat onze tactiek zal zijn. Werelds!

2. Louis van Gaal

Hansie Hansie moet per direct weer de interviews gaan doen en één ding is zeker: we gaan weer JUICHEN! Met Van Gaal als bondscoach haalt Oranje een alleskunner in huis. Louis is niet alleen een begenadigd trainer, maar kan bijvoorbeeld ook de spelersbus bouwen. Als we het EK winnen zal er een legendarische huldiging plaatsvinden, waarin Van Gaal over het Museumplein zal schreeuwen dat we de beste van Europa zijn en er een serenade zal volgen als uitsmijter: ‘Oh Louis!’.

3. Dick Advocaat

Dick Advocaat is de enige trainer die in vier verschillende decennia het Nederlands Elftal heeft getraind. ‘Dickie heeft een gouden pikkie en kan het optimale rendement uit een selectie halen’, zei Johan al ooit. Daarnaast is ’De Kleine Generaal’ misschien wel de meest gepassioneerde coach die Nederland rijk is en zal heel Nederland tevreden zijn, want iedereen houdt ten slotte van Dick!

4. Eric Meijers

Met Eric Meijers als bondscoach is het simpelweg onmogelijk om geen Europees kampioen te worden. De immer bescheiden trainer heeft naar eigen zeggen bij al zijn clubs successen behaald en won als klap op de vuurpijl ooit de Gelderse sportfoto. Mocht Oranje wonder boven wonder toch ‘kut’ spelen onder leiding van Meijers op het EK, dan zal heel Europa dit ook horen!

5. Carlo Boszhard

Met Boszhard aan het roer hebben we eigenlijk een alles-in-één bondscoach. Hij kan zijn voorkomen perfect afstemmen op de wedstrijden en persmomenten. Bijvoorbeeld de wedstrijd starten als Dick Advocaat, na rust terugkomen als Eric Meijers en vervolgens het interview na afloop geven als Louis van Gaal. Entertainment van de bovenste plank en de tegenstander zal nooit weten wat hem te wachten staat!

René geniet van Dick Advocaat-imitatie
1:42
René geniet van Dick Advocaat-imitatie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.