Terug

Volg Vandaag Inside

5 Ajacieden in Team van het Jaar Champions League

5 Ajacieden in Team van het Jaar Champions League

2 juni 2019, 18:55

Ajax is samen met Liverpool hofleverancier van het Team van het Jaar van het Champions League-seizoen 2018/2019. Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, Frenkie de Jong, David Neres en Dusan Tadic maken deel uit van het 20-koppige Team van het Jaar.

Ook Champions League-winnaar Liverpool is goed vertegenwoordigd met 5 spelers. Onder andere de Nederlanders Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum zijn geselecteerd. De rest van het team bestaat uit spelers van Tottenham, Barcelona, Juventus, Manchester City en Olympique Lyon.

Bekijk hier het volledige Team van het Jaar:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.