Terug

Volg Vandaag Inside

3FM-dj confronteert man die dickpic stuurde tijdens uitzending live op de radio

3FM-dj confronteert man die dickpic stuurde tijdens uitzending live op de radio

13 dec 2022, 15:38

3FM-dj Ilhame Ajouaou kreeg maandagochtend tijdens haar uitzending een ongevraagde dickpic binnen in de appbox van het radiostation. Ze besloot vervolgens om de man die de foto stuurde live op de radio te bellen.

Ilhame Ajouaou kreeg in de appbox van 3FM een berichtje binnen met de tekst 'Wij swingen lekker mee.' De dj opende de foto bij het bericht, maar dat werd een onaangename verrassing: het bleek namelijk een ongevraagde dickpic te zijn.

"Ineens werd ik soort van terug geteleporteerd naar de middelbare school, toen een jongen via Snapchat ook ongevraagde dickpics stuurde," vertelt Ilhame. "Ik vind dat belachelijk. Ik zeg nee, maar ik krijg het toch. Ik wil het niet zien. Ik heb die jongen nooit geconfronteerd met dat ik het zo kut vond, en daar heb ik altijd wel spijt van gehad. Dus ik dacht: déze keer, het is weliswaar een andere guy, ga ik hem gewoon even bellen."

Ilhame laat vervolgens een fragment horen waarin ze de man confronteert met zijn foto. "Oh sorry, dan is er wat fout gegaan," reageert de man. Wanneer Ilhame doorvraagt, zegt de man: "Excuses daarvoor. Het was niet de bedoeling, echt mijn diepe excuses." Ilhame antwoordt: "Oké, dan verwijderen we de foto, en dan doe je het ook niet weer, hè? Niet ongevraagd naar mensen foto's sturen. Ik wil wel dat je oprecht die belofte uitspreekt nu. De man antwoordt: "Mijn oprechte excuses. Ik schrik hier zelf van nu. Sorry. Ik zal het nooit meer doen." Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.