Terug

Volg Vandaag Inside

34 arrestaties tijdens en na huldiging Ajax

34 arrestaties tijdens en na huldiging Ajax

17 mei 2019, 11:08

Tijdens en na de huldiging van Ajax in Amsterdam zijn in totaal 34 mensen opgepakt. Ze werden aangehouden voor onder meer vuurwerk, belediging en mishandeling. Vijf mensen zitten vrijdagochtend nog vast, meldt de politie. Die spreekt van een feestelijk verlopen huldiging en een rustig verlopen uitstroom van fans na afloop.

De enige wanklank tijdens de feestelijkheden was dat er blikjes bier werden gegooid naar burgemeester Femke Halsema, die op het podium de Ajacieden kort toesprak. De blikjes werden op tijd gevangen door Ajax-directeur Edwin van der Sar en voetballer Matthijs de Ligt. Halsema bedankte het duo daar naderhand voor.

Femke Halsema uitgefloten tijdens huldiging: 'Dit is wel pijnlijk hoor'

Femke Halsema uitgefloten: 'Dit is wel pijnlijk hoor'
1:54
Femke Halsema uitgefloten: 'Dit is wel pijnlijk hoor'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.