Terug

Volg Vandaag Inside

‘23 clubs uit Europese topcompetities hebben zich gemeld voor Babadi’

‘23 clubs uit Europese topcompetities hebben zich gemeld voor Babadi’

12 feb 2024, 12:01

De 18-jarige PSV'er Isaac Babadi staat volgens De Telegraaf in de belangstelling van 23 clubs uit Europese topcompetities. Ook zou er inmiddels met Ajax en Feyenoord gesproken zijn.

Babadi ligt tot komende zomer vast in Eindhoven en kan nu een verbeterd contract tekenen. Zo zijn er sinds afgelopen zomer gesprekken tussen technisch directeur Earnest Stewart en Babadi zijn belangenbehartigers. Volgens de krant is de laatste stand van zaken dat het kamp-Babadi na een als positief omschreven gesprek van twee weken geleden een naar verluidt meer perspectiefrijke aanbieding van PSV in beraad heeft. Stewart liet onlangs doorschemeren dat het geduld van PSV wel ergens eindigt.

De talentvolle middenvelder heeft andere clubs ook voor het uitkiezen. Zo hebben naar verluidt 23 clubs uit Europese topcompetities interesse. Sinds januari spreken zijn belangenbehartigers met andere gegadigden en zou er ook met Feyenoord en Ajax gesproken zijn over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.