Terug

Volg Vandaag Inside

200 Supporters gezamenlijk in actie om stadion sneeuwvrij te maken!

200 Supporters gezamenlijk in actie om stadion sneeuwvrij te maken!

16 dec 2018, 14:20

Dat sneeuw weleens vervelend kan zijn om een wedstrijd te spelen, is wel duidelijk. Wanneer in Nederland het winterse weer toeslaat, worden wedstrijden vaak ook al snel afgelast.

In Kroatië gaat men nog een stapje verder. Bij het Kroatische NK Osijek was het veld met zo'n pak sneeuw bedekt, dat er een gezamenlijke actie om de sneeuw weg te halen was opgezet. Vanmorgen om 7 uur verzamelden zo'n 200 fans, medewerkers, spelers en andere vrijwilligers om de sneeuw weg te halen. De klus was in 2 uur geklaard. Daardoor was het veld mooi op tijd klaar voor de wedstrijd die om 13.00 uur begon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.