Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond weer een nieuwe aflevering van '20 jaar VI: het einde van een tijdperk' te zien bij Veronica

7 jan 2022, 11:45

Vanavond staat de vijfde uitzending van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk op het programma. In de aflevering van vanavond wordt teruggeblikt op het seizoen 2012/2013, waarin Johan wegliep uit de studio na een meningsverschil met Wilfred en waarin Hans Kraay jr. in een volle studio met z'n jasje gooide. Het commentaar wordt zoals iedere week gegeven door Marcel van Roosmalen. Dat belooft wat! 20 jaar VI: het einde van een tijdperk is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica!

Over 20 jaar VI: het einde van een tijdperk:

Met de intrede van VI Vandaag, de nieuwe dagelijkse talkshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen op SBS6, nemen we na 20 jaar afscheid van hun vertrouwde voetbaltalkshow Veronica Inside. Een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijgaat. In Veronica’s nieuwe programma 20 jaar VI: het einde van een tijdperk blikken we terug op de hoogte- en dieptepunten uit de meest besproken voetbaltalkshow uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie. Een aaneenschakeling van de bekendste oneliners, hilarische anekdotes en pittige uitspraken die regelmatig uitmondden in een nationale discussie. Vaak wankelde het programma, maar altijd kwam het weer goed… of, een soort van goed. 20 jaar VI: het einde van een tijdperk is vanaf vrijdagavond om 20:30 uur te zien bij Veronica. 

De terugblikshow start bij de beginjaren, waarin de show van 2001 tot 2007 de titel Voetbal Insite droeg, en eindigt met de meest spraakmakende momenten uit Veronica Inside zoals het programma tegenwoordig heet. In elke aflevering van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk staat één van de iconische gasten die door de jaren heen regelmatig te zien waren in VI en gesprekthema’s centraal, ondersteund door fragmenten uit het legendarische VI-archief. Diverse bekende gezichten uit twee decennia VI komen voorbij. Hélène Hendriks, Wim Kieft, Jan Boskamp, Ewout Genemans, Ruud ter Weijden, Marco Louwerens, Valentijn Driessen, Hans Kraay jr., Emile Schelvis, Bas Nijhuis, Barbara Barend, Danny Vera, Thomas van Groningen; allen blikken ze terug op roerige tijden. Ze vertellen anekdotes over bekende fragmenten en openbaren achtergrondinformatie die niet eerder met de kijker gedeeld is..  Kortom: een uniek kijkje in het archief van twintig jaar VI.

Uitzending: iedere vrijdag vanaf 20:30 uur bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.