Terug

Volg Vandaag Inside

17-jarige verdediger verkozen tot grootste talent Ajax

17-jarige verdediger verkozen tot grootste talent Ajax

19 nov 2020, 14:42

Devyne Rensch is verkozen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2019-2020. De verdediger is de opvolger van Naci Ünüvar.

Rensch mocht daarom de zogenoemde Abdelhak Nouri Trofee in ontvangst nemen. De prijs werd overhandigd door de familie van Nouri en Saïd Ouaali, hoofd van de jeugdopleiding bij Ajax.

"Deze trofee gaat een mooie plek krijgen op mijn kamer. Ik heb er geen woorden voor. Ik had het echt niet verwacht. Ik zal jullie niet teleurstellen nu ik deze prijs heb gewonnen", zei de 17-jarige Rensch.

De verdediger kwam op zijn dertiende bij Ajax, dat hem wegplukte amateurclub VV Unicum uit Lelystad. Voor Jong Ajax speelde hij tot nu toe acht wedstrijden, waarin hij twee keer trefzeker was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.