Terug

Volg Vandaag Inside

'16-jarige Rijkhoff verdient bizar salaris bij Borussia Dortmund'

'16-jarige Rijkhoff verdient bizar salaris bij Borussia Dortmund'

27 feb 2021, 22:18

Julian Rijkhof vertrok op 3 februari naar Borussia Dortmund. Het voormalige toptalent van Ajax gaat een behoorlijk salaris verdienen bij Die Borussen.

De Telegraaf meldde al eerder dat er simpelweg in het buitenland meer geld valt te verdienen dan in Amsterdam. 'Hoewel Ajax tegenwoordig financieel ver gaat om toptalenten te strikken. In Amsterdam schrikken ze niet terug voor bedragen van 50.000 tot 100.000 euro per jaar voor jeugdinternationals.'

De pas zestienjarige Rijkhoff gaat naar verluidt maar liefst 500.000 euro per jaar verdienen bij Borussia Dortmund. Rijkhoff staat al jaren bekend als een groot talent. Bij de Amsterdammers scoorde de aanvaller aan de lopende band.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.