Terug

Volg Vandaag Inside

14 jaar geleden: Jan Boskamp coacht laatste wedstrijd voor Stoke City

14 jaar geleden: Jan Boskamp coacht laatste wedstrijd voor Stoke City

1 mei 2020, 00:20

Jan Boskamp was in het seizoen 2005/2006 manager van Stoke City. Na dat seizoen stapte hij uiteindelijk zelf op, na een conflict met directeur John Rudge en assistent-trainer Jan de Koning. Dat betekent dat Jan op 30 april 2006 zijn laatste wedstrijd coachte voor Stoke City.

Jan wist zijn laatste competitieduel met Stoke winnend af te sluiten: hij versloeg Brighton met maar liefst 5-1!

Vanwege de Coronacrisis kan Jan even niet meer doen wat hij het liefste doet: wedstrijden bezoeken. Hij zit opgesloten in zijn huis in België en kan dus helaas ook niet aanschuiven bij Veronica Inside. Bekijk de beelden hieronder!

Bellen met Boskamp: 'Ik mag niet meer naar buiten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.