Terug

Volg Vandaag Inside

11.000 kinderen zien Inter punten verspelen

11.000 kinderen zien Inter punten verspelen

19 jan 2019, 23:33

MILAAN (ANP) - Internazionale heeft in de strijd om de tweede plaats in de Serie A twee punten verspeeld. Het team van coach Luciano Spalletti kwam tegen nummer twaalf Sassuolo niet verder dan een gelijkspel: 0-0.

Inter speelde in een grotendeels leeg stadion. De club kreeg eind december van de Italiaanse bond te horen twee wedstrijden zonder publiek te moeten spelen als straf voor het wangedrag van een deel van de eigen aanhang tijdens het thuisduel met Napoli. Racistische fans van Inter maakten apengeluiden als Kalidou Koulibaly aan de bal kwam.

Het bestuur van Inter wilde de nieuwe generatie toch de kans geven om de wedstrijd te bekijken en kreeg daarvoor toestemming. De 11.000 aanwezige kinderen moesten het zaterdag zonder doelpunten doen. Wel zagen ze de Nederlandse verdediger Stefan de Vrij de gehele wedstrijd in actie.

Inter heeft vier punten minder dan nummer twee Napoli, dat zondag Lazio ontvangt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.