Terug

Volg Vandaag Inside

Vandaag Inside vanavond weer terug op televisie!

Vandaag Inside vanavond weer terug op televisie!

14 aug 2023, 09:41

Wekenlang moest de tv-kijker het doen zonder Vandaag Inside, maar daar komt vandaag - maandag 14 augustus - eindelijk verandering in.

Na een welverdiende vakantie keren Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp weer fris en fruitig terug op de buis. Of het trio genoeg te bespreken heeft? “Ik denk dat ik me de eerste twee weken eigenlijk alleen bezighoud met mijn rode wijntje opdrinken, en dat Johan dan wel losgaat”, blikt René in gesprek met Shownieuws lachend vooruit. “Die heeft een paar weken alles opgespaard!”

Vandaag Inside is vanaf maandag 14 augustus weer elke werkdag te zien, om 21:35 uur bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.